İAÜ Öğrencileri, Sosyal Yardımlaşma Projesi Devam Ediyor

16.02.2016

İAÜ Öğrencileri, Sosyal Yardımlaşma Projesi Devam Ediyor

Categorie  Kategori : SOSYAL SORUMLULUK

İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri sosyal desteğe muhtaç arkadaşlarına katkı sağlayan "Bağışla, Oku, Yardımlaş" sosyal sorumluluk kampanyasını yürütüyor. Kampanya kapsamında öğrenciler kitaplarını bağışlayarak paylaşıyorlar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IAU Student’s Social Help Project Continues

Istanbul Aydin University students are conducting social responsibility campaing called ‘Donate, Study, Help Each Other’ in order to help their friends who are need of social support. Within the framework of the campaign students are donating their books.

SOSYAL SORUMLULUK

Son Ziyaret :  19.09.2017 14:33