Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) İAÜ de yapılan panelde tartışıldı.

26.02.2016

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) İAÜ de yapılan panelde tartışıldı.

Categorie  Kategori : PANEL

CERN hakkında genel bilginin verildiği CERN'de yapılan deneyler ve hesaplamalar, araştırmacılarımız ve öğrencilerimizin CERN'de sunulan olanaklardan nasıl faydalanabileceği ile ilgili bilgilendirme paneli İAÜ Müt.Hyt.Bşk. Danışmanı Prof.Dr.Hasan Saygın başkanlığında Prof.Dr.Orhan Çakır, Doç.Dr.İlkay T.Çakır ve Yrd.Doç.Dr.Sinan Kuday'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

European Organization for Nuclear Research (CERN) discussed at a panel at IAU

Chaired by IAU Board of Trustees advisor Professor Hasan Saygin and participated by Professor Orhan Cakir, associate professor İlkay Cakir, and assistant professor Sinan Kuday, general information about CERN, the experiments and calculations at CERN, how to utilize the opportunities offered by CERN by our researchers and students were discussed during the informative panel.

PANEL

19647005