Türkiye Geneli YGS Sınavı Sonuçları Açıklandı.

12.02.2016

Türkiye Geneli YGS Sınavı 12-13 Şubat 2016'da yapıldı.

Categorie  Kategori : DUYURU

Untitled Document

İstanbul Aydın Üniversitesi sponsorluğunda her yıl yapılan “Türkiye Geneli YGS” sınavı bu yıl 12-13 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi.

İstanbul Aydın Üniversitesi’nin her yıl düzenlediği, bu yıl 12-13 Şubat’ta yapılan, Türkiye Geneli YGS denemesinin sonuçları için tıklayınız.

Türkiye Geneli YGS sonuç listelerinde öğrencilerinizin ve kurumunuzun sonuçlarını göremiyorsanız bunun nedenleri şu şekilde olabilir;

Aşağıda yazılı olan durumda olan öğrencilerinizin sonuçlarını listede ve karnede göremeyeceksiniz.

1.    Optiğe kodlamayı renkli kalem ile yapılması, kodlamaların düzgün yapılmaması, yuvarlakların tam doldurulması, yuvarlakların taşırılarak kodlanması, ve x şeklinde kodlanması.
    2.    Okutma şeritlerinin yırtılması, karalanması, okutma çizgilerinin üst kısmına öğretmen arkadaşların paraf atması, kurumda daha önce optiklerin okutulup tahrip olması.
    3.    Ad Soyad ve TC Kimlik numaranın kodlanmaması ve farklı isimlerde kodlanması, ya da ad soyad kısmıına birkaç harf kodlaması.
    4.    Tarafımıza optiklerin gönderiminde kurumların kargo gönderimine dikkat etmeden kargolarının gönderilmesi. (kargoların yıpranmış ve yırtılmış olması).
    5.    Fotokopi optik (renkli ve siyah beyaz) ve kurumlara gönderilen optiklerin dışında başka bir kurumun optiğinin kullanılması, geçmiş yıllara ait İAÜ optiklerinin kullanılması.

Son Ziyaret :  20.11.2017 23:44