Celal TOPRAK İle Ekonomi Muhabirliği Söyleşisi

12.05.2011

13.05.2011 - Gazetecilik Kulübü

Categorie  Kategori : KULÜPLER

Yıl boyunca çok sayıda etkinlik düzenleyen İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik Kulübü’nün son konukları Köşe yazarı Doğan HIZLAN ile EMD Başkanı Celal TOPRAK oldu.

TGC Başkan Yardımcısı Turgay OLCAYTO, Bersay Communication Group Başkanı Ali SAYDAM, Köşeyazarı Ayşe ALTAN gibi medya dünyasından çok sayıda ünlü ismi konuk eden Yrd. Doç. Dr. Müge DEMİR’in Başkanlığındaki Gazetecilik Kulübü düzenlediği iki söyleşiyle 2010-11 öğrenim dönemindeki etkinlikleri bitirdi.

Meslek hayatı boyunca yaşadıklarını, anektodlarla İletişim Fakültesi öğrencilerine aktaran Doğan HIZLAN öğrencilere meslek hayatlarında karşılaşabilecekleri zorluklardan söz etti. HIZLAN, çok okumalarını ve yılmadan kendilerini kanıtlamak için donanım sahibi olmaları gerektiğini öğütledi.

Ekonomi Muhabirleri Derneği Başkanı Celal TOPRAK ise internetin, gazeteciliğin sonunu getirmeyeceğine aksine kağıt maliyetlerinin sona ermesinden dolayı gazetecilerin mali şartlarının düzeleceğine inandığını söyledi. Zaman zaman ekonomi muhabirlerinin isimlerinin bazı malipülasyonlara karıştırılmak istendiğini belirten EMD Başkanı TOPRAK, bu tür olayların yaşanmaması için çok ciddi yaptırımlar uyguladıklarını belirtti.

12 Mayıs Perşembe 14:00'te Mavi Salon'da Gerçekleştirilmiştir.

KULÜPLER

16201309