28.01.2016

BASEV Kadın Platformu, İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Basım ve Yayın Teknolojileri Programı ev sahipliğinde bir araya geldi.BASEV (Basım Sanayi Eğitim Vakfı) Kadın Platformu 2016 yılı ilk toplantısını İstanbul Aydın Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

Categorie  Kategori : SOSYAL SORUMLULUK

BASEV Kadın Platformu, İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Basım ve Yayın Teknolojileri Programı ev sahipliğinde bir araya geldi. BASEV (Basım Sanayi Eğitim Vakfı) Kadın Platformu 2016 yılı ilk toplantısını İstanbul Aydın Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

Toplantıda açılış konuşmasını Ekol Ofset Şirket Ortağı ve BASEV Kadın Platformu kurucularından Sn. Ülkü BÜYÜKGÖNENÇ yaptı.

BASEV Onursal Başkanı Sn. Aysan ŞAKAR, BASEV Yüksek Danışma Kurulu ile Kadın Platformu arasındaki işbirliğinin sektör açısından ne denli önemli olduğunu anlattı.

BASEV Mütevelli Heyet üyesi ve Kadın Platformu Başkanı Sn. Fatma APAYDIN, platform içinde yer alan proje temsilcilerinin başarılarından ve gelecekteki projelerden bahsetti.

BASEV Kadın Platformu üyesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğr. Gör. Özgül YAMAN da, Üniversiteler ve Meslek Liselerinin sektörün gelişiminde üstlendiği eğitici role değindi.

BASEV Kadın Platformu;

BASEV Kadın Platformu, 2009 yılında Basım Sanayii’nde şirket sahibi olan 7 kadın tarafından kuruldu. 40 aktif üyeli platformun kuruluş amacı, sektördeki iş sahibi veya üst düzey yönetici kadınları bir araya getirip, kadın enerjisini ve pozitif gücünü kullanarak Basım Sanayi Eğitim Vakfı’nı destekleyici faaliyetler gerçekleştirmek.

SOSYAL SORUMLULUK

Son Ziyaret :  24.11.2017 06:43