İAÜ'lü Güzellik Mimarlarının Yeni Yıl Defilesi

18.12.2015

İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri gelenekselleşen “Yeni Yılda Saç ve Makyaj Show”da çılgınlığa sınır koymadılar.

Categorie  Kategori : YÜKSEKOKULLAR

Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin kafalarından geçen çılgınlıkları yaptıkları saç modellerine yansıtığı show'da mankenlere giydirilen kostümler ve birbirinden iddialı makyajlarla da büyük beğeni topladı.

Progamın başında bulunan Öğretim Görevlisi Leyla Cesaret, defilenin 1 ayda hazırlandığını ve yabancı kaynaklardan bilgi edinildiğini söyledi. Cesaret, öğrencilerini 'Güzellik Mimarları' olarak tanımladı.

Yaratıcılıkları Keşfetmek

Cesaret, tasarımlar için, “Yaptığıımz saç ve makyajlar gündelik hayatta kullanılan modeller değildir. Fakat bu modellerle öğrencilerin yaratıcılıkları keşfediliyor. Bunun da ilerideki iş yaşamların olumlu bir etkisi oluyor,” dedi.

Bu yıl beşincisi düzenlenen defilede, 38 öğrenci tarafından 22 model hazırlandı. Gerçekleştirilen defileye İAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın da katıldı.

Haber: İrena İçios (İAHA)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

New Year’s Fashion Show by Beauty Architects of IAU

Students of Istanbul Aydin University Anatolia Bil Vocational School Department of Haircare and Beauty Services had no boundries during their traditional ‘Hair and Make-up Show in New Year’

Costumes and make-ups of the models drew the attention of the audience as well as their hair models designed by the students.

Head of the program, lecturer Leyla Cesaret said that the show was prepared in a month that foreign sources were used for information purposes. Cesaret described her students as beauty architects.

Exploring Creativity

“Our hair and make-up designs are not for daily use. With these designs our students’ creativity are explored. This will have positive effect in their future business life,” said Cesaret for the designs.

Organized for the 5th time, during the fashion show, 22 models were prepared by 38 students. IAU President Dr. Mustafa Aydin attended the show.

YÜKSEKOKULLAR

Son Ziyaret :  21.11.2017 05:40