Pul Tasarım Sergisi açıldı

17.11.2015

İstanbul Aydın Üniversitesi Grafik Tasarım programı öğrencileri tasarımlarından oluşan “Pul Tasarımı Sergisi” 26-30 Ekim 2015 arasında Florya Yerleşkesi D Blok Fuaye alanında sergileniyor.

Categorie  Kategori : İletişim

Grafik Tasarım Programı  birinci ve ikinci öğretim öğrencilerinin tasarımlarından oluşan sergide yüze yakın çalışmanın yer alıyor. Serginin amacını Öğr. Gör. Meltem Yener Tanrıverdi ve Öğr. Gör. Tuğba Başak Şahin şöyle anlatıyorlar:

“Pul tasarımları posta yoluyla ülkeden ülkeye dolaşan ve kültür aktarımını sağlayan bir sanat dalı olmuştur. Dünya posta sistemlerinde kabul gören ve bizim de hala kullandığımız görsel mesaj taşıyan pullar, ülkelerin değerlerini yansıtır. Bu amaçla yola çıkan İAÜ Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı Öğrencileri ‘Pul Tasarımları Sergisi’ni  hazırladılar.”

Sergi, 26-30 Ekim 2015 arasında Florya Yerleşkesi D Blok Fuaye alanında gezilebilecek.

Haber: Necmi Girit (İAHA)

Son Ziyaret :  11.12.2017 17:57