Moda Tasarım Programı On Yaşında

22.04.2015

İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Programı 10'uncu yaşını “Moda Eğitiminde 10 Parlak Yıl” etkinliğiyle kutladı.

Categorie  Kategori : MODA VE SANAT

“Moda Eğitiminde 10 Parlak Yıl” etkinliğinde konuşan İAÜ Rektörü Prof. Dr. Yadigar İzmirli, Moda Tasarım Programı'nın İstanbul Aydın Üniversitesi'nin göz bebeklerinden biri olduğunu vurgulayarak bölüm kısa sürede büyük projelere imza attığını belirtti.

Moda Tasarım Programı Başkanı Öğr. Gör. Nihal Bolkol ise yaptığı konuşmada  hiçbir zaman duvarlarla, masalarla, sıralarla, stüdyo odalarıyla okul olmadığını, okulu öğrenciler var ettiğinden söz etti.

Moda Tasarım Meslek Liselerinden öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Moda Tasarım Programı'nın yıllar içinde oluşturduğu koleksiyonlardan oluşan “İstanbul 1453 Kapalıçarşı”, “22 Medeniyetin Kapısı Kars” ve “Bir Ani Sevdası” sergileriyle devam etti.

Üç gün boyunca süren etkinlikler ünlü modacı Esin Arıcan'ın da jüri üyeliğini üstlendiği Drapaj Turnuvası ile devam etti.

Haber: İAHA

Fotoğraf: İAHA