HABER ARAMA


Gelişmiş

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YORUMLANANLAR


    İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Aşçılık Eğitim Programı

      25.03.2015

    Yiyecek sektöründe profesyonel aşçı olarak çalışmak isteyenler için İstanbul Aydın Üniversitesi'nin dört yıldır gerçekleştirdiği “Aşçılık Eğitim Programı” Mimar Sinan Vakfı ve İŞKUR işbirliğinde devam ediyor.

    Categorie  Kategori : PROGRAM
    Comments  Yorum : 0
    Reading  Okuma : 1269

    Share |

    12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

    İstanbul Aydın Üniversitesi Aşçısı Emrullah Gümüştaş verdiği “Aşçılık Eğitim Programı” bu haftaki eğitimi İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hakkı Aydın, İstanbul İŞKUR  İl Müdürü Muammer Coşkun, Büyükçekmece İŞKUR Müdürü Hüseyin Fazlı'nın katılımıyla gerçekleştirdi.

    İstanbul Aydın Üniversitesi Aşçısı Emrullah Gümüştaş verdiği eğitim hakkında şunları söyledi:

    ''Bu program dört yıldır yapılıyor. Her yıl öğrenci sayısının  değişmesiyle birlikte şu anda yetmiş öğrencimiz bulunmakta. Burada öğrencilerimize hiçbir yemek ayrımı yapmadan yemek yapma tekniklerini öğreniyorlar. Aynı zamanda aşçılık eğitiminin yanısıra masa düzeni ve yemek sunumu gibi eğitimler de veriyoruz. Yemeklerimizi mönüsel çalışıyoruz. Eğitimimizin ilk döneminde çok fazla teorik çalışırken ikinci döneminde tamamen yemek yapmaya yoğunlaşıyoruz. Mutfağımıza girip bir mönü hazırlıyoruz. Giriş yemeği, hamurişleri, et yemeği ve tatlılar... Guruplar halinde çalışıp yemeklerimizi yapıyoruz. Yapmış olduğumuz bu yemekleri oturup yiyerek değerlendiriyoruz.''

    Yaklaşık altı aylık bir süreyi kapsayan eğitimin dördüncü ayağı 15 Nisan 2015 tarihleri  arasında gerçekleştirilen sertifa töreniyle son bulacak.

     

     

    Haber: Damla Zer (İAHA)

     

     

     

    Yazdırılabilir Sayfa Sayfayı Yazdır | Word'e Aktar Worde Aktar | Tavsiye Et Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz Yorum Ekle

    PROGRAM

    En Çok Okunanlar




    Toplam Ziyaretçi : 
    Aktif Ziyaretçi : 

    16204388
    118
       

      Son Ziyaret :  24.09.2017 20:39