Serdar Gökalp İAÜ'de

25.12.2014

İstanbul Aydın Üniversitesi Reklamcılık Kulübü tarafından gerçekleştirilen söyleşiye Best Fm'in 'Serdar Yayında' isimli program yapımcısı ve komedyen Serdar Gökalp katıldı. Gerçekleştirilen söyleşide meslek hayatıyla ilgili başından geçen ilginç olayları anlatan Gökalp, öğrencilere neşeli dakikalar yaşattı.

Categorie  Kategori : KULÜPLER

Üniversitelerde panellere katılmanın her zaman heyecan verici olduğunu söyleyen Gökalp,

“Gösterilere gittiğimde çok rahat olurum, ancak üniversiteler benim için bir başkadır, geceleri uyuyamam. Belki de ilk kez bir üniversitede sahneye çıktığım içindir,” şeklinde konuştu.

Konuşmasında internetin önemine de dikkat çeken Serdar Gökalp, internetin çağın icadı olduğunu belirterek  sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eskiden bir ödevi yapmak için bir buçuk haftamızı kütüphanede geçirirdik. Şimdi iki saatte internet sayesinde her şey elinin altında. Geçmişte böyle bir şey olacağını söyleseler asla inanmazdım. Şimdi neredeyse her işimi telefonla hallediyorum.”

Teknolojiyle birlikte jenerasyonun da değiştiğini ifade eden Gökalp, “Eskiden güldüklerimize artık genç nesil gülmüyor. Çünkü o zamanları yaşamadılar. Teknolojiyle birlikte jenerasyon da değişti,” dedi.

Radyoculuğun zor bir meslek olduğunu söyleyen Gökalp, “Bizim meslek ölümle yaşam arasındaki ince bir çizgi gibi. Herkes  iki saatlik bir yayının yapılmasının çok kolay olduğunu düşünüyor. Ancak ben o iki saati iyi bir şelide doldurmak için diğer zamanlarda araştırmalar yapıyorum . Siz de eğer bu mesleği yapacaksanız kendi kafanızdaki adamların hayatını anlatmanız lazım,” ifadelerini kullandı.

Haber-Fotoğraf: Ayten Abbaslı( İAHA)

KULÜPLER

Son Ziyaret :  23.11.2017 04:29