Gazetecilik Kulübü'nün Chp Ziyareti

11.05.2011

İAÜ Gazetecilik Kulübü, Kumburgaz'daki Artemis Marin Princess Hotel'de Yeni Arayışlar Girişimi'nin gerçekleştirdiği panelde CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran

Categorie  Kategori : KULÜPLER

İAÜ Gazetecilik Kulübü, Kumburgaz’daki Artemis Marin Princess Hotel'de Yeni Arayışlar Girişimi'nin gerçekleştirildiği panelde CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile bir araya geldi.

İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Müge Demir'in başkanlığındaki "Gazetecilik Kulübü" öğrencileri CHP Genel Baskan Yardımcısı Umut Oran ile bir araya gelip gündemi tartıştılar. Seçimlerle ilgili calışmaları konusunda sorular soran gazeteci adayları, CHP Başkan Yardımcısı Oran’dan gelecek planları hakkında bilgi aldı.

Oran, Ögrencilere yaptığı açıklamada, AKP ile kendi aralarında ekonomik modele ilişkin temel farklılıklar olduğunu rakamlarla anlattı. Kadınların ve genç işsizlerin iş alanına dahil edilmesi için çalıştıklarını söyleyen Umut Oran, istihdam üzerinde kamu maliyetlerini aşağıya çekeceklerini kaydetti. Rekabetci bir iş dünyasıyla ekonomiyi büyütmek, vergi muafıyetleriyle sektorel ve bölgesel calışma yapacaklarını vurguladı.

Geleceğin gazeteci adayları olarak öğrencilerinin teoriyle pratiği birleştirmesi amacıyla bu tür etkinliklere katıldıklarını söyleyen Yrd.Doç.Dr.Demir, okul içinde ve dışındaki sosyal etkinliklerle kulüp ögrencilerinin mesleklerini icra etmeye basladıklarını belirtti.

KULÜPLER

16201302