Hubergroup Türkiye’nin 250. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü İçin Düzenlediği, Tasarım Yarışması Sonuçları Açıklandı

26.01.2016

Dünya matbaa sektörünün en köklü ve en büyük şirketlerinden Hubergroup, kuruluşunun 250. Yıldönümü dolayısıyla bu alanda eğitim veren okulların öğrencilerini kapsayan tasarım yarışması düzenledi.
    Tasarım yarışmasının finali Boğaziçi Üniversitesi BİMED’de gerçekleşti.

Categorie  Kategori : YÜKSEKOKULLAR

Yarışmaya 78 öğrencisiyle başvuran İstanbul Aydın Üniversitesi ile Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Basım ve Yayın Teknolojileri Programı’ndan 51’i Afiş, 44’ü Etiket Tasarımı, 49 adedi de Ambalaj Tasarımı kategorisinden olmak üzere toplam 144 eserle katıldı.
    Yarışmaya en çok eser gönderen üniversite ve yarışmayı destekleyen kurum olarak, İstanbul Aydın Üniversitesi’ne
    Hubergroup TÜRKİYE tarafından “Başarı Plaketi” verildi. Ayrıca “Tasarım Yarışması”nda 9 büyük ödülden 5’ini, İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Basım ve Yayın Teknolojileri Programı öğrencileri aldı.

Yarışmada İstanbul Aydın Üniversitesi’nden ödüle layık görülen öğrenciler ve ödül aldıkları kategoriler şöyle:
    Üniversitelerarası Afiş Kategorisinde Burakhan Karaahmetoğlu birinci, İrem Kuvvet ikincilik.
    Ambalaj Kategorisinde Kübra Devran Güven ikincilik, Etiket Kategorisinde Büşra Nur Sağlam ikincilik, aynı kategoride Canem Kurt üçüncülük.Üniversitelerin kendi öğrencileri arasında derece alanlar da şöyle sıralandı: İstanbul Aydın Üniversitesi Afiş Kategorisi 1.lik ödülünü Burakhan Karaahmetoğlu, 2.lik ödülünü İrem Kuvvet ve 3.lük ödülünü Gülnur Kayıhan aldı.
    İstanbul Aydın Üniversitesi Etiket Kategorisi 1.lik ödülüne Kübra Devran Güven, 2.lik ödülüne Büşra Nur Sağlam ve 3.lük ödülüne de Canem Kurt layık görüldü.
    İstanbul Aydın Üniversitesi Ambalaj Kategorisinde de 1.lik ödülünü, Betül Boz, 2.lik ödülünü Kübra Devran Güven ve 3.lük ödülünü Seher Akdemir aldı.

YÜKSEKOKULLAR

16203264