Adil Oyun İstanbul Aydın Üniversitesi'nde!

02.12.2015

Rıdvan Dilmen’in her bölümde futbol dünyasından ünlü bir konuğu ağırladığı NTV SPOR ekranlarında yayınlanan “ADİL OYUN”un çekimleri bu hafta İstanbul Aydın Üniversitesi'nde yapıldı.

Categorie  Kategori : İAÜ'DE BU HAFTA

Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya ve Olcan Adın'ın konuk olduğu programın çekimleri İAÜ Florya Yerleşkesi A Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Galatasaray Spor Kulübü'nün altyapısının, bugününün ve geleceğinin ele alındığı yayında üniversitelilerin soru ve yorumlarına da yer verildi.

Futbolcu olarak babasının hayallerini gerçekleştirdiği anlatan Semih Kaya, “Ben aslında babamın hayallerini gerçekleştirdim. Babam da gençliğinde futbol oynarmış. Kalecilik yapmış. Ama benim doğup büyüdüğüm İzmir Bergama'da arazi şartları çalışmasını engellediği için belli bir yaşa kadar futbol oynamış ondan sonra çifçilik yapmaya devam etmiş,” dedi.

Galatasaray’a derbide beraberliği getiren Olcan Adın ise Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşadığı gol sevincini “Fenerbahçeli Olcan imajını yıktım,” diyerek anlattı.

Adil Oyun- Fair Play in Istanbul Aydin University

Live coverage of Adil Oyun- Fair Play, an NTV SPOR TV Show that hosts guests from football world by Ridvan Dilmen, took place at Istanbul Aydin University this week.

Galatasaray soccer player Semih Kaya and Olcan Adin were the guests at the program which took place at IAU Florya Campus Conference Hall A. Galatasaray Sport Club’s background, past and future were discussed during the live coverage and a question & answer session was held.

As a soccer player, Semih Kaya said that he made his father’s dreams come true, “ I, in fact, made my father’s dreams come true. He used to play soccer and was a goal keeper. Because of the land structure in Izmir Bergama, where I was born and raised, he could play soccer until a certain age and then worked as a farmer.”

İAÜ'DE BU HAFTA

Son Ziyaret :  24.11.2017 06:41