Survivor Yarışmacısı İAÜ'de

17.12.2015

Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Categorie  Kategori : İAÜ'DE BU HAFTA

İstabul Aydın Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Mezun ve Mensupları Derneği (MEYODER)'nin hazırladığı etkinliğe katılan Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu adadaki zor koşulları ve iş hayatındaki pişmanlıklarını ve fırsatlarını İAÜ öğrencilerine anlattı.

Yarışmadan sonra genelde iyi tepkiler aldığını söyleyen Hatipoğlu, “Yarışmadan sonra bize sorulan iki popüler soru var: Birincisi gerçekten aç kalıyor musunuz? İkincisi tuvaletinizi ne yapıyorsunuz?  Orada pek bir sıkıntı oluymuyor çünkü her yer sizin. Doğadasın ve insan özüne dönüyor. Bunları gördükten sonra insan doğaya daha fazla hasret duyuyor. Survivor'ın bende bıraktığı en büyük iz  doğaydı,” diyerek “Ben elendiğimde iki şeye çok üzüldüm. Kaybettiğime ve doğadan uzaklaştığıma. Buraya geldik, yine stres, trafik, sorumluluk, para...” şeklinde konuştu.

Katıldığı etkinklikte öğrencilik yıllarından da söz eden Hakan Hatipoğlu, “Okul yıllarımdaki en büyük pişmanlığım kulüplere gitmemek. Buralara gitmenin gerekliliğini iş hayatına başlayınca öğreniyorsunuz,” dedi.

Hatipoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:
    “O klüplerin eksikliğini ben çok yaşadım. Sadece son sene işler yaptım ve o yaptığım iş sayesinde çok iyi bir işe girdim. İş görüşmesi gerçekten başta çok stresli bir durum. Birkaç gün önceden ne giysem nasıl davransam bunları düşünüyorsunuz. Size tavsiyem iş görüşmelerine gidin ve o tecrübeyi kazanın.”

Survivor Contestant at Istanbul Aydin University

Survivor contestant Hakan Hatipoglu met with the students of Istanbul Aydin University.

Attending the event organized by Istanbul Aydin University Alumni Association of Vocational Schools, Hakan Hatipoglu shared the difficult conditions on the island and regrets and opportunities of his work life with the students of IAU.

Hatipoglu said that after the competition they usually get good feedback and added, “There are two popular questions we are asked after the competition. Do you really go hungry? And where do you go when you need to use a bathroom? When you are at nature you always figure out a way of doing things. The best part of the show was being in nature. When I was disqualified I felt bad about two things: The fact that I lost and leaving the nature. It is the same stress here, traffic, responsibility and money…”

Speaking about the time when he was a student, Hakan Hatipoglu said, “I regret that I haven’t joined any social clubs at school. I realized that when I started working.”

“I have felt the disadvantages of not joining any social clubs. I have done some work during my senior year and got a good job afterwards. Job interviews are very stressful. You have to think of what to wear and how to behave. I recommend you to go to job interviews and get the experience.”

İAÜ'DE BU HAFTA

Son Ziyaret :  19.09.2017 14:31