AKEV “Sen Getir Giysin!” Projesiyle Eksikleri Tamamlıyor

11.12.2015

İstanbul Aydın Üniversitesi Kulüpler Birliği ve Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı'nın (AKEV) işbirliğiyle kurulan yardım çadırında ihtiyaç sahipleri için giysi toplama kampanyası başlatıldı.

Categorie  Kategori : İAÜ'DE BU HAFTA

'Giysi Bankası' projesi kapsamında üniversitenin Florya Yerleşkesi'nde açılan çadırda toplanan kıyafetler, Suriyeli göçmenler ve köy okullarındaki ihtiyaç sahiplerine gönderilecek.

7 Aralık'ta kurulan çadır 2 hafta daha okulda olacak.

Çadırla ilgilenen öğrencilerden Kürşat Muhammet Eraslan ve Rüveyda Sadettin, karşılık beklemeden yapılan iyiliklerle dünyanın değişeceğine inandıkları için böyle bir projenin içinde yer aldıklarını anlattıyorlar.

AKEV'e gönüllü olarak destek olan öğrenciler, gönüllülükle ilgili farkındalık yaratmak için Avrasya Maratonuna katıldıklarından da söz ediyorlar.
    AKEV gelecek günlerde 'Kitap Bankası', 'Oyuncak Bankası' ve 'Gıda Bankası' gibi etkinlikler de düzenleyecek.

İAÜ'DE BU HAFTA

Son Ziyaret :  19.09.2017 14:38