İstanbul Aydın Üniversitesi Öğrencisi Dünya Karate Şampiyonu Oldu

07.12.2015

9. Dünya Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda tüm kategorilerde Türkiye’yi İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Karate Takımı temsil etti. İAÜ öğrencisi Uğur Aktaş ise dünya birinciliğini kazanarak altın madalyanın sahibi oldu.

Categorie  Kategori : İAÜ'DE BU HAFTA

Endonezya’nın başkenti Cakarta’da yapılan 9. Dünya Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası sona erdi. 91 ülkeden 1425 sporcunun katılımıyla gerçekleşen organizasyonda tüm kategorilerde Türkiye’yi İstanbul Aydın Üniversitesi Karate Takımı temsil etti. Şampiyonada, İstanbul Aydın Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Uğur Aktaş, dünya birinciliğini kazanarak altın madalyanın sahibi oldu. İstanbul Aydın Üniversitesi Karate Takımı, yedi dünya şampiyonu çıkardığı turnuvada 7 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya kazanarak genel klasmanda dünya ikincisi oldu.

İAÜ'DE BU HAFTA

Son Ziyaret :  24.11.2017 06:48