İAÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nde Önlük Giydirme Töreni

18.11.2015

İAÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nde Önlük Giydirme Töreni.

Categorie  Kategori : Diş Hekimliği

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Diş Hekimliği Fakültesi yeni dönem öğrencileri için,  İAÜ Florya Yerleşkesi’nde edilen bir organizasyonla önlük giydirme töreni yapıldı.

Gerçekleştirilen törene, İAÜ Rektörü Yadigar İzmirli, İAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Zaimoğlu ve Prof. Dr. Sabri Hasan Meriç,  İAÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı, Dekan Yardımcıları, Öğretim Üyeleri ve öğrencilerin aileleri katıldılar.

The White Coat Ceremony at IAU Faculty of Dentistry

New students of the Faculty of Dentistry were welcomed to Istanbul Aydin University at the White Coat Ceremony.

IAU Rector Yadigar Izmirli, IAU Deputy Rector Prof. Dr. Ali Zaimoglu and Prof. Dr. Sabri Hasan Meric, IAU Dean, Deputy Dean of the Faculty of Dentistry and students attended the ceremony.

Diş Hekimliği

Son Ziyaret :  17.10.2019 00:56