BuldumBuldum.com Girişimcilik Söyleşileri

03.11.2015

İstanbul Aydın Üniversitesi Kariyer Merkezi, "Girişimcilik ve E – Ticaret" adlı bir konferans düzenledi.

Categorie  Kategori : SÖYLEŞİ

İstanbul Aydın Üniversitesi Kariyer Merkezi, “Girişimcilik ve E – Ticaret” adlı bir konferans düzenledi.

Konferansta “BuldumBuldum.com” alışveriş sitesinin kurucusu Güçlü Gökozan, öğrencilerilere girişimciliği anlattı.

“Kişiye Özel Eşya” kavramı üzerinde duran Gökozan, BuldumBuldum.com alışveriş sitesi hakkında şunları söyledi:

“Her şeyi kişiye özel üreten bir fabrika kurduk. Binlerce ürünümüz var. Bir pazar yeri oluşturduk. Eskiden kişiye özel eşyaların satıldığı mağazalar yoktu. Şimdi ise hepimiz internet ortamında birer mağaza açabiliyoruz.”

Girişimciliğin zor bir meslek olduğunu vurgulayan Gökozan, “Şimdilerde girişimci olmak günden güne kolaylaşıyor,” diyerek şunları söyledi:

“Müşteri memnuniyeti çok önemli. Biz kış aylarında kar yağarken, binlerce sevgililere özel tişörtleri satmayı başardık. Bu sayılara alışmaya başladık, normalleşti.”

Gökozan, BuldumBuldum.com alışveriş sitesinde telefon kılıfından saate, birçok ürünün satıldığını anlatarak, “Kişiye özel 'oscar ödülleri' binlerce adet satıldı. Zaytung, Kötü Kedi Şerafettin gibi bir çok kişi ve kurumun kendilerine ait mağazaları mevcut. Güzel fikirler tasarıma dönüşüyor,” dedi.

“BuldumBuldum.com” Entrepreneurship Talks

Istanbul Aydin University Career Center organized a conference titled “Entrepreneurship and E-Commerce.” The founder of “BuldumBuldum.com” shopping website Guclu Gokozan has given information about entrepreneurship to the students.

Speaking about made-to-order personalized goods, Gokozan said, “We have established a factory to produce goods made-to-order. We have thousands of goods for sale. We have created a market for it. There haven’t been any stores where custom-made goods were sold. Right now, anyone can open a store online,” about BuldumBuldum.com website.

Emphasizing the fact that entrepreneurship was a difficult job, Gokozan said, “Nowadays becoming an entrepreneur is easier.”

“Customer satisfaction is very important. We were able to sell thousands of t-shirts during a snowy winter months. We got accustomed to these big numbers and it is now normal for us.”

Gokozan talked about the sales made in BuldumBuldum.com shopping site from phone cover to watches and added, “Made-to-order Oscar Awards were sold in thousands. Individuals and corporations such as Zaytung and Kotu Kedi Serafettin have their own stores. Good ideas are transforming into designs.”

SÖYLEŞİ

Son Ziyaret :  20.09.2019 11:06