Geleneksek İtalyan Mutağı

27.11.2015

İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü.

Categorie  Kategori : Güzel Sanatlar

Çok sayıda popüler restorantın baş aşçılık görevini yapmış ve halen Barilla Gıda’nın danışmanlığı üstlenen İtalyan Executive Chef Fabio FOLTRAN, 27 Kasım 2015 günü İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün konuğu olarak “Geleneksel İtalyan Mutfağı üzerine bir konferans vermiştir. Konferansa Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Aşcılık Programı ve farklı bölümlerden öğrenciler izleyici olarak katılmıştır. Chef Fabio, sunumunda İtalya yemek kültüründen ve İtalya’ya özgü yemeklerin hazırlanış ve sunumlarından bahsetmiştir. Sunumun ardından katılımcıların sorularını yanıtlamıştır. Kendisine Güzel Sanatlar Fakültesi dekanı Prof. Dr. Veysel Günay tarafından teşekkür plaketi verilmiştir. Chef Fabio Foltran ayrıca Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü eğitim ve uygulama mutfağında Chef Yıldırım Beyazıt Serim ile birlikte İtalyan mutfağına özgü makarna yemeklerinden örnekler sunmuştur.

Güzel Sanatlar

Son Ziyaret :  22.11.2019 00:20