İAÜ Gıdalarda Atıkların Azaltılması ve Geri Kazanımı

15.10.2015

İAÜ Gıdalarda Atıkların Azaltılması ve Geri Kazanımı toplantısı.

Categorie  Kategori : Mühendislik Fakültesi

15 Ekim 2015 günü İstanbul Sanayi Odasında TÜGİS (Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası) tarafından GIDALARDA ATIKLARIN AZALTILMASI ve GERİ KAZANIMI konulu toplantı yapıldı. T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen proje kapsamında gerçekleştirilen toplantıda aynı konuda bir de panel düzenlendi. Panel Oturum Başkanlığını Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güner ARKUN’un yaptığı toplantıya üniversitemiz Gıda Mühendisliği öğrencileri de katıldı. Panel’de TÜGİS Yöneticileri ile  İstanbul Halk Ekmek, Pınar Süt, Örgen Gıda ve İreks Gıda temsilcileri gıda kayıpları, bunların önlenmesi ve geri kazanımı konusunda bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

TÜGİS Başkanı, Genel Sekreteri ve öğrencilerimizle

Son Ziyaret :  24.08.2019 00:50