İsveç'te Eğitim Etkinliği

İsveç'te Eğitim Etkinliği.

Categorie  Kategori : ERASMUS

İsveç'te Eğitim Etkinliği

‘’5 Ülke 5 Seminer’’ ana etkinliğinin altında yer alan ‘’İsveç’te Eğitim’’ Etkinliğimiz, dünyanın ilk 100 üniversitesi sıralamasında bulunan Stockholm University (Stockholm Business School dahil), Chalmers University of Technology  ve Linköping University Yetkilileri katılım gösterdi.

16 Ekim 2015 tarihinde İstanbul Aydın Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü olarak organize edilen, ‘’İsveç’te Eğitim’’ Etkinliği Stockholm Üniversitesi, Linköping Üniversitesi ve Chalmers Teknoloji Üniversitesinden gelen delegasyon, öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin İsveç eğitim, değişim programları, burs ve Erasmus+ fırsatları hakkında kesin bilgi alabilmelerini sağladı. Ayrıca  ‘’İsveç’te Eğitim’’ panelinden sonra yapılan özel iş birliği toplantı ile Erasmus+ programı dışında da diğer iş birliklerinin kurulabileceğini kanıtlayan bir ortam oluştu.

‘’İsveç’ de Eğitim’’ Seminerimizde yapılan sunumlar IAU Erasmus + Web Sayfamızdan ve etkinliğimizden özel karelere IAU Erasmus+ Flickr hesabından ulaşabilirsiniz.

İstanbul Aydın Üniversitesi ve Türkiye'de bir ilk olan, "İsveç'te Eğitim" etkinliğimizden misafirlerimiz son derece memnun kaldılar ve ilk fırsatta kampüsümüzü tekrar ziyaret edeceklerini belirttiler.

“Study in Sweden” Event

On the 16th of October 2015 IAU`s Erasmus+ Team was the host for the participants attending the “Study in Sweden” Event. Set under the main series of events “5 countries 5 seminars”, our Event had Swedish guests, representing prestigious universities taking place in top 100 worldwide universities.

Having as distinguished delegations from Stockholm University, Linköping University and Chalmers University of Technology, our “Study in Sweden” Event comprised of an educational fair during which students and academicians acquired specific information about the educational offer of our guests’ universities, followed by “Study in Sweden” Panel and private meetings that constituted a great opportunity for networking and developing new cooperation projects within the Erasmus+ Programme and not only.

A collection of the presentations held during our “Study in Sweden” Panel can be accessed at our IAU Erasmus + Web page and key moments of the event can be viewed in IAU Erasmus+ Flickr Account.

Being the first of its kind at Istanbul Aydın University and in Turkey, our “Study in Sweden” Event was highly appreciated by our Swedish guests who promised to return to our campus with the first occasion that arises.

ERASMUS

16191436