Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi

26.10.2015

Hukuk Fakültesi için ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrolarına başvuran ve ön değerlendirmede sınava alınması uygun bulunan ve bulunmayan adayların listesi açıklanmıştır.

Categorie  Kategori : AKADEMİK KADRO ALIM

Hukuk Fakültesi Sınav Komisyonu Ön Değerlendirme Raporu

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik uyarınca Üniversitemiz Hukuk Fakültesi için ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrolarına başvuran ve ön değerlendirmede sınava alınması uygun bulunan ve bulunmayan adayların listesi aşağıda beyan edilmiştir. Bu değerlendirmede uygun bulunan adaylar, sınava girmeye hak kazanmıştır.

Sınav Tarihi: 30.10.2015
    Sınav Saati: 10:00
    Sınav Yeri: D Blok 2404 nolu sınıf

Aday Listesi için tıklayın...