Pul Tasarım Sergisi Açıldı

26.10.2015

Grafik Tasarım Programı Pul Tasarımı Sergisi.

Categorie  Kategori : Güzel Sanatlar

İstanbul Aydın Üniversitesi Grafik Tasarım programı öğrencileri tasarımlarından oluşan “Pul Tasarımı Sergisi” 26-30 Ekim 2015 arasında Florya Yerleşkesi D Blok Fuaye alanında sergileniyor.

Grafik Tasarım Programı birinci ve ikinci öğretim öğrencilerinin tasarımlarından oluşan sergide yüze yakın çalışmanın yer alıyor. Serginin amacını Öğr. Gör. Meltem Yener Tanrıverdi ve Öğr. Gör. Tuğba Başak Şahin şöyle anlatıyorlar:

“Pul tasarımları posta yoluyla ülkeden ülkeye dolaşan ve kültür aktarımını sağlayan bir sanat dalı olmuştur. Dünya posta sistemlerinde kabul gören ve bizim de hala kullandığımız görsel mesaj taşıyan pullar, ülkelerin değerlerini yansıtır. Bu amaçla yola çıkan İAÜ Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı Öğrencileri ‘Pul Tasarımları Sergisi’ni  hazırladılar.”

Sergi, 26-30 Ekim 2015 arasında Florya Yerleşkesi D Blok Fuaye alanında gezilebilecek.

Stamp Design Exhibition to Open

Stamp Design Exhibition which consists of designs by IAU Graphic Design students took place at IAU Florya campus on October 26-30, 2015.

The exhibition had nearly 100 works of students of Graphic Design program.

“Postage Stamp Design has become an art to interact cultures and travels the world. Postage stamps reflect the value of the country. This was the starting point of this exhibition,” said associate professors Meltem Yener Tanriverdi and Tugba Basak Sahin about the purpose of the exhibition

Güzel Sanatlar

Son Ziyaret :  24.08.2019 02:32