Genç Diş Hekimi Adayından Ödüllü Proje

14.10.2015

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Alper Çağlayan Genç EDAD Bilimsel Araştırmalar Yarışmasında 2.lik ödülünü kazandı.

Categorie  Kategori : Diş Hekimliği

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Alper Çağlayan SARRAF, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Elçin Bedeloğlu ile birlikte katıldıkları 19. Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Kongresi - Genç EDAD Bilimsel Araştırmalar Yarışmasında, “Mandibular Kanalın Panoramik Röntgen ve Dental Volümetrik Tomografi İle Karşılaştırmalı Değerlendirmesi” başlıklı projesiyle  2.lik ödülünü kazanmıştır. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ederiz.

Diş Hekimliği

Son Ziyaret :  11.12.2018 09:27