Delightful Istanbul 2016

28.08.2015

Delightful Istanbul 2016 "4 Dönemde" Yapılacak.

Categorie  Kategori : ULUSLARARASI

Delightful Istanbul 2016 “4 Dönemde” Yapılacak

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın’ın  davetiyle gerçekleştirilen kahvaltı da Delightful Istanbul 2016 Uluslararası Yaz Okulu’nun yapmış olduğu çalışmaları ve etkinlikleri değerlendirmek için İAÜ gönülü öğrencileriyle ve akademisyenleriyle bir araya gelindi.

“Yaz Okulu ve Kış Okulu Olmak Üzere ‘4 Dönemde’ Gerçekleşecek”

Önümüzdeki dönem içerisinde Delightful Istanbul’un  yaz okulu ve kış okulu olarak 4 dönemden şeklinde yapılacağını belirten Dr. Aydın, Türkiye’nin sosyal iklimini ve kültürel mirasını uluslararası öğrencilere daha iyi tanıtmak ve kültürel bir birlik oluşturulmasının önemine değindi.

Toplantı da konuşan Dr. Aydın, Delightful Istanbul 2016 Uluslararası Yaz Okulu’nun etkinlik ve koordinasyon olarak  başarılı bir şekilde tamamlanmasında dolayı organizasyonda görev alan ve emeği geçen tüm İstanbul Aydın Üniversitesi çalışan ve gönüllü öğrencilerine teşekkürlerini dile getirdi.

Toplantı sonrasında Dr. Mustafa Aydın, Delightful Istanbul 2016 da gönüllü öğrenci komitesi üyelerine  ve organizasyon ekibine başarı sertifikalarını takdim etti.

Dr. Aydin “Delightful Istanbul will be spread out over four semesters”

Istanbul Aydin University volunteer students and academics gathered at a breakfast meeting hosted by IAU president Dr. Mustafa Aydin, to evaluate Delightful Istanbul 2016 International Summer School works and activities.

“Delightful Istanbul will be spread over four semesters as summer school and winter school.”

Dr. Mustafa Aydin noted the importance of promoting Turkey’s social climate and cultural inheritance to international students.

Speaking at the meeting, Dr. Aydin thanked the volunteer students and IAU staff who actively worked at Delightful Istanbul 2016 International Summer to help coordinate the events successfully.

After the meeting, Dr. Mustafa Aydin presented the certificate of completion to the volunteer students committee and the team organizing the event.

ULUSLARARASI

16199005