İAÜ "Marka Değeri" Zirve Toplantısında Görüşüldü

21.08.2015

İAÜ "Marka Değeri" Zirve Toplantısında Görüşüldü.

Categorie  Kategori : TOPLANTI

İstanbul Aydın Üniversitesi, önümüzdeki dönem medya ilişkileri ve marka değeri için bir araya geldi.

2015-2016 eğitim ve öğretim yılının başlanmasına haftalar kala İstanbul Aydın Üniversitesi önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek yeni projeler ve marka değeri için toplandı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda üniversitenin “Medya ilişkileri ve Marka Kişiliği” ele alındı.

Hedef kitleye çok daha farklı alan ve yeniliklerle ulaşılması planlanırken, üniversitenin marka değerini zirve noktasına taşımak için yapılacak olan projeler üzerinde duruldu.

IAU ‘Brand Value’ meeting

Istanbul Aydin University gathered in order to evaluate media relations and brand value for the upcoming period.

Few weeks before the start of the 2015-2016 academic year, Istanbul Aydin University gathered to discuss new projects and brand value that are planned to be carried out for the new academic year.

Joined by the president of Istanbul Aydin University, Dr. Mustafa Aydin, university’s media relations and brand name were discussed during the meeting.

Projects to be carried out to bring university’s brand name to the top and plans to reach the target audience with new and different means were among the topics discussed.

TOPLANTI

Son Ziyaret :  21.11.2017 05:38