Delightful İstanbul Mezunlarını Uğurladı

01.08.2015

Delightful İstanbul Mezunlarını Uğurladı.

Categorie  Kategori : ULUSLARARASI

Delightful Istanbul 2015 1-15 Ağustos tarihleri arasında her yıl olduğu gibi geleneksel olarak Ağustos ayının ilk iki haftasında 54 uluslararası üniversite, 22 ülke ve 110 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti.

İstanbul Aydın Üniversitesinde iki hafta boyunca adeta bir gökkuşağı gibi farklı renk, ulus ve kültürlerin bir arada kucaklaştığı ve bir ömür boyu sürecek dostluklara imza atıldığı muhteşem bir etkinlik olarak İAÜ tarihinde yerini aldı.

8 dersin düzenlendiği Delightful Istanbul 2015 te öğrenciler birbirinden ilginç akademik konularda bilgilerini artırmanın yanında Türk kültürü ve İstanbul’u da yakından tanıma fırsatı buldular.

110 Delightful Istanbul öğrencisi 14 Ağustos tarihinde mezuniyetleri gerçekleşti.

Delightful Istanbul says farewell to graduates

Delightful Istanbul took place on August 1-15, 2015 with the participation of 52 international universities, 22 countries and 110 students. It is traditionally held during the first two weeks of August each year.

The event took two weeks at Istanbul Aydin University where different colors, nations and cultures embraced each other and many lifelong friendships are formed.

Students had opportunities to learn more about Turkish culture and Istanbul and improve their knowledge on many interesting issues during Delightful Istanbul 2015 where eight classes were offered.

110 Delighful Istanbul students graduated on August 14, 2015.

ULUSLARARASI

16199012