Yrd.Doç.Dr.Devrim AKGÜNDÜZ'ün Yeni Konferansı

10.09.2015

Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Devrim AKGÜNDÜZ Küçükçekmece'de bir konferans verdi.

Categorie  Kategori : Eğitim

İstanbul Aydın Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Devrim AKGÜNDÜZ, 10 Eylül 2015 tarihinde Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Nahit Menteşe Teknik Lisesinde lise öğretmenlerine Eğitimde Teknolojiyi Kullanma İmkanları konulu bir konferans vermiştir. Dr. Akgündüz konferansında eğitim teknolojilerinin eğitimde nasıl doğru kullanılabilir konusuna değinmiştir. Ayrıca Web 2.0 araçları, sosyal medya ve teknolojik öğrenme modellerinden bahsetmiştir.

Son Ziyaret :  22.11.2017 21:30