Yrd.Doç.Dr.Devrim AKGÜNDÜZ'den İki Çalıştay

24.09.2015

Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Devrim AKGÜNDÜZ Okan Eğitim Kurumlarında iki çalıştay gerçekleştirmiştir.

Categorie  Kategori : Eğitim

Yrd. Doç. Dr. Devrim AKGÜNDÜZ'den İki Çalıştay

İstanbul Aydın Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Devrim AKGÜNDÜZ, 24-25 Ağustos 2015 tarihinde Okan Eğitim Kurumlarında öğretmenlere ve yöneticilere Pedagojik Eğitimde Teknoloji Kullanımı (1 gün) ve Proje Hazırlama Teknikleri (STEM-1 gün) eğitimi vermiştir. Tamamen uygulamalı bir şekilde gerçekleştirilen eğitimlerde öğretmenler teknolojinin pedagojik olarak nasıl kullanılacağı ve bilimsel projelerin nasıl hazırlanacağı konularında yetkinlik kazanmışlardır. Pedagojik eğitimde teknoloji kullanımı çalıştayında web 2.0 araçları, sosyal medya, dijital okuryazarlık, bilgi okuryazarlığı, teknolojik öğrenme modelleri üzerinde durulurken; proje hazırlama teknikleri çalıştayında bilimsel proje hazırlama basamakları, raporlama, etkinlik oluşturma, yaratıcılık ve inovasyon ve STEM tabanlı uygulamalara yer verilmiştir.

16203448

Son Ziyaret :  24.09.2017 09:57