Kidzmondo Yaz Okulu ile Çocuklar İstanbul Aydın Üniversitesi’nde

03.07.2015

İstanbul Aydın Üniversitesi ve Trump Towers Alışveriş Merkezinde yer alan KIDZMONDO Tema Parkı arasında yapılan işbirliği kapsamında KIDZMONDO Yaz Okulu kamplarını İstanbul Aydın Üniversitesi’nde düzenlenmeye başlandı.

Categorie  Kategori : PROJE

İstanbul Aydın Üniversitesi ve Kidzmondo Tema Parkı arasında gerçekleşen işbirliği kapsamında çocuklar için hazırlanan eğlenceli Yaz Okulu projesi, İstanbul Aydın Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Öğrenmenin eğlence ile birlikte sunulmasının en güzel örneği olan ve çocuklara mesleki deneyim fırsatı sunmak amacıyla oluşturulan Kidzmondo Tema park öğrencileri, İstanbul Aydın Üniversitesinin  birbirinden etkili programlarıyla Florya yerleşkesinde çocuklarla buluştu.

Kidzmondo’nun Yaz Okulu çalışmaları doğrultusunda düzenlediği Güzel Sanatlar ve Tiyatro gezilerine Haziran ayı itibariyle İstanbul Aydın Üniversitesi ev sahipliği yaptı. Bu kapsamda minik kidzenler İstanbul Aydın Üniversitesinde Güzel sanatlar bölümünü gezerek; küçük bir atölyeye katılmanın yanında; Tiyatro ve Performans sanatlarında Tiyatro salonlarını gezerek; drama çalışmalarına katılma şansını elde ettiler.

Kidzmondo yaz okulu ziyaretleri temmuz ve ağustos ayları boyunca devam edecek; İstanbul Aydın Üniversitesi bu aylar boyunca her pazartesi minik kidzenleri ağırlayacaktır.

KIDZMONDO SUMMER SCHOOL AT ISTANBUL AYDIN UNIVERSITY

Within a framework of a collaboration between KidzMondo Theme Park, located at Trump Towers Mall, and Istanbul Aydin University, Kidzmondo Summer School Camps is being organized at Istanbul Aydin University.

Summer School Project made for kids took place at Istanbul Aydin University organized within a framework of a collaboration between Istanbul Aydin University and Kidzmondo Theme Park.

Students of Kidzmondo Theme Park met with kids at Istanbul Aydin University Florya Campus for programs designed for them. Kidzmondo Theme Park was built to set an example for a place to blend work with fun.

Students of Istanbul Aydın University Faculty of Education will guide kids during the KidzMondo Summer Camp ‘Fine Arts Trip.’ The aim of the event is to create education awareness by teaching kids the importance of college education.

Istanbul Aydın University hosted Kidzmondo’s Summer School Fine Arts and Theatre trips in June. Within the scope of the trip, kids toured University’s Department of Fine Arts, Theatres and Performing Arts Hall and joined drama practices. Kidzmondo’s summer school trips will continue in July and August and Istanbul Aydin University will host the kids during those months on each Monday.

PROJE

19376997