İAÜ'den Keçe Semineri

29.07.2015

Bakırköy Belediyesi İstanbul Aydın Üniversitesi’ne KEÇE SEMİNERİ verilmesi teklifinde bulundular.

Categorie  Kategori : SEMİNER

BAKIRKÖY BELEDİYESİ HALKINA FIRSAT TANIDI

Türkiye’nin tek KEÇE MERKEZİ’NE sahip Moda Tasarım Bölümüne  ait kurulan Merkezin Öğretim Görevlisi Gülgün Tekin’in verdiği seminerden memnun kalan kursiyerler, kendilerine sağlanan katkıdan dolayı mutluluklarını dile getirdiler.

Bu eğitimlerde daha çok uygulamaya yönelik olduğundan dolayı kursiyerlerin düşünme becerileri ve yaratıcılıkları ön plana çıkartılarak uygulamalı eğitimler verildi. Bu da kursiyerlerin kendi gelişimlerinin farkında olmalarıyla beraber öz güven duygularını geliştirmeleri sağlandı.

Aynı zamanda almış oldukları eğitim kendilerini bir adım öne çıkartacağının farkına vardılar.

SEMİNER

Son Ziyaret :  21.08.2019 23:20