Doç.Dr Mine Ergüven'in Sözlü Bildirisi

31.08.2015

International Comferance on Natural Products for Cancer Prevention and Therapy.

Categorie  Kategori : Mühendislik Fakültesi

Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mine Ergüven 31 Ağustos - 2 Eylül 2015 tarihlerinde Kanserden korunma ve terapisinde doğal ürünleri kullanımını ele alan "International Comferance on Natural Products for Cancer Prevention and Therapy" başlıklı Uluslararası Konferansa rahim kanseri tedavisini ele alan "Trachystemon orientalis has anticancer activity which is highly induced by rhizomes on endometrial cancer in vitro" başlık çalışması ile sözlü bildiri kategorisinde katılacaktır.

Son Ziyaret :  24.08.2019 01:35