Harvard Üniversitesi ile İşbirliği

29.05.2015

İstanbul Aydın Universitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın Boston ziyareti kapsamında Harvard Humanitarian Initiative Direktörü Michael VanRooyen ve ekibi ile bir araya gelerek bir süredir İstanbul Aydın Üniversitesi ile planlanan çalışmaların ne aşamada olduklarını değerlendirdi.

Categorie  Kategori : İŞBİRLİKLERİMİZ
    Reading  Okuma : 1982

İnsani yardım, İnsan hakları hukuku ve benzer konularda araştırma kürsüsü, konferans ve eğitimler planlayan İAÜ ve Harvard Üniversite yeni akademik yılda projelerin hayata geçeceğini belirtti.

Harvard Üniversitesi ile ilk aşamada bölgemizdeki sorunların insani boyutlarının tartışılacağı bir konferans ve sonrasında bölgedeki STK’ların eğitim alabileceği ortak bir program oluşturmaya başladıklarını belirtti.

Istanbul Aydın University President Dr. Mustafa Aydın met with Harvard Humanitarian Initiative Director Michael VanRooyen and his team to evaluate the progress of the projects planned to be conducted by both universities.

Planning to establish research chairs, conferences and training programs in humanitarian aid, human rights law and related issues both universities said that all the projects will be put into use during the new academic year.

It is decided to organize a conference to discuss the humanitarian aspects of what’s going on in the region followed by a joint training program designed for NGOs in the region.

İŞBİRLİKLERİMİZ

Son Ziyaret :  26.09.2017 13:53