Boston Türk Kuluçka Merkezi ile İAÜ İşbirliği Görüşmesi Gerçekleşti

15.06.2015

Boston’da bulunan Learn Launch araştırma-geliştirme merkezi ve Mind Bridge Merkezi kurucusu olan Esin Seli DEİK Eğitim Ekonomisi İş Konseyi Başkanı Dr. Mustafa Aydın’ı ziyaret etti.

Categorie  Kategori : İŞBİRLİKLERİMİZ

Learn Launch araştırma-geliştirme merkezi ve Mind Bridge Kuluçka Merkezini kurucusu olan Esin Sile DEİK Eğitim Ekonomisi İş Konseyi Başkanı Dr. Mustafa Aydın’a gerçekleştirdiği ziyarette merkezlerin çalışma şekliyle ilgili kapsamlı bilgiler sundu.

Merkezleri, gerek öğrencilerin gerekse akademisyenlerin çeşitli araştırmalar ve projeler için kullandıklarını ve merkezlerin çalışmalarını Boston akademik camiasının bünyesinde çalışanlarla paylaşarak proje geliştirilmesinde destek olduğunu dile getirdi.

Esin Sile Türk üniversiteleri öğrenci ve akademisyenlerine Boston’da bir kuluçka merkezi oluşturarak onların burada ihtiyaç duydukları destekleri sağlamaya çalıştıklarını iletti.

Boston Turkish Incubation Center and Istanbul Aydın University Collaboration Meeting to Take Place at IAU

The founder of Learn Launch Research and Development Center and Mind Bridge Center Esin Seli visited DEIK Higher Education Business Council Chairman Dr. Mustafa Aydın.

The founder of Learn Launch Research and Development Center and Mind Bridge Center Esin Seli gave a thorough information about both centers to DEIK Higher Education Business Council
    President Dr. Mustafa Aydın.

Ms. Seli said that both centers are being used by students and academics for various research projects and that both centers share their works with Boston area academics thereby support project developments.

Esin Sile added that Turkish students and academics are working on establishing an incubation center in Boston in order to receive the support they need.

İŞBİRLİKLERİMİZ

Son Ziyaret :  27.02.2017 16:33