Vatikan Basın Sözcüsü Rinaldo Marmara Aramıza Katıldı…

07.06.2015

Vatikan Basın Sözcüsü Rinaldo Marmara Osmanlı Arşivleri konusunda İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın’ı ziyaret etti.

Categorie  Kategori : İŞBİRLİKLERİMİZ

İkili arasında yapılan toplantıda 21-22 Ekim tarihlerinde Vatikan’ın ziyareti edilmesi ve burada bulunan Katip Çelebi Haritasının sergilenmek üzere İstanbul Aydın Üniversitesine tahsisi konusunda Kardinalle görüşme gerçekleştirilmesi için bir araya gelindi.

Öğretim üyesi olarak 1 Temmuz tarihinden itibaren göreve başlayan Marmara Çanakkale Savaşı, Türk Vatikan ilişkileri alanında çok sayıda yayını bulunmakla birlikte Vatikan’ın Türkiye Sözcüsü görevini üstlenmektedir.

Vatikan Press Spokesperson Rinaldo Marmara to join us.

Vatikan
    Press Spokesperson Rinaldo Marmara visited Istanbul Aydın University President Dr. Mustafa Aydın in regards to Ottoman Archives.

Both parties discussed a possible visit to Vatikan on October 21-22, 2015 and an arrangement of a meeting with the Cardinal to bring Katip Celebi’s Map to be exhibited at Istanbul Aydın University, during the meeting.

Marmara, who started working at the university as an associate professor since July 1, 2015 has numerous research paper on Gallipoli War and Turkey-Vatikan relations and has been serving as a spokesperson of Turkey to Vatikan.

İŞBİRLİKLERİMİZ

Son Ziyaret :  27.04.2017 13:44