İstanbul Aydın Üniversitesi Northeastern Üniversitesi ile işbirliği anlaşması imzaladı.

27.05.2015

İstanbul Aydin Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Heyeti ile birlikte 25 Mayıs 2015 tarihinde ABD’nin Boston şehrinde bulunan Northeastern Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Categorie  Kategori : İŞBİRLİKLERİMİZ

IAU Heyetini ağırlayan Northeastern Üniversitesi Middle East Center Co-Director’u Prof. Dr. Dov Waxman ve Doç. Dr. Berna TURAM, IAU Heyetine Northeastern Üniversitesi’ni ve Merkezlerini tanıtarak çok kapsamlı görüşme gerçekleştirdiler.

IAU, ABD’nin en prestijli ve köklü üniversitelerinden biri olan Northeastern Üniversitesi ile IAU Tevekkül Karman Global Barış ve Demokrasi Merkezi aracılığıyla ortak konferans, ortak yaz gençlik kampı, yayımlar ve projeleri içeren iş birliği protokolünü imzaladı.

Bu protokolü imzalayarak, IAU ve NEU gelecekte de büyüyerek devam edecek olan öğrenci değişimi, kısa dönem uluslararası programlar ve dahası iş birlikleri için ilk adımı atmış oldular.

Istanbul Aydin University has signed a collaboration protocol with Northeastern University

Istanbul Aydın University President Dr. Mustafa Aydin and his delegation visited Northeastern University in Boston on May 25,2015.
    Northeastern University Middle East Center Co-Director Prof. Dr. Dov WAXMAN and Assoc. Prof. Dr. Berna TURAM hosted IAU Delegation and gave detailed information about Northeastern University and its Center.

IAU has signed a collaboration protocol that includes joint conference, joint summer youth camp, publications and projects through IAU Tawakkol Karman Global Peace and Democracy Center intending to continue its activities with Northeastern University, one of the most prestigious and well-established universities of USA.

İŞBİRLİKLERİMİZ

16019012