İstanbul Aydın Üniversitesi Bir İlke İmza Attı…

28.05.2015

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa AYDIN Bostan’da yaptığı iş seyahatinde dünya ilklerine imza attı.

Categorie  Kategori : İŞBİRLİKLERİMİZ

Dünyanın en seçkin üniversitelerinden biri kabul edilen TUFTS Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Huw Thomas ile bir araya gelen Dr. Mustafa Aydın İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve TUFTS Üniversitesi arasında kapsamlı işbirliği imzaladı. Antlaşma kapsamında öğrenci ve akademisyen değişimine gelecek dönem başlama kararı aldılar.

A First-Ever by Istanbul Aydın University

Istanbul Aydın University President Dr. Mustafa Aydın to sign a few initial agreements during his business trip to Boston.

Dr. Mustafa Aydın met with Huw Thomas, Dean of the Faculty of Dentistry at TUFTS University, a well respected university in the world, to sign a broad collaboration agreement between Istanbul Aydın University Faculty of Dentistry and TUFTS University. Within the framework of the agreement, student and academic exchange will start as soon as next semester.

İŞBİRLİKLERİMİZ

Son Ziyaret :  27.04.2017 13:44