Massachusetts Health and Sciences Üniversitesi ile Anlaşma…

30.05.2015

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa AYDIN ABD’nin Önemli Sağlık Bilimi Üniversitesi Mass. Health And Science Başkan Yardımcısı George Humpry İle Görüşmesi Gerçekleştirdi.

Categorie  Kategori : İŞBİRLİKLERİMİZ

ABD’nin en önemli Sağlık Bilimleri Üniversitelerinden olan Mass. Health and Sciences Universitesi Başkan yardımcısı George Humprey ile bir araya gelen İAÜ Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın olası işbirlikleri hakkında görüştüler. Boston’da tek tıp öncesi eğitim sunan ve sağlık bilimlerinde dünyanın en iyileri arasında yer alan Mass. Health and Sciences Universitesi ile kapsamlı işbirliği antlaşması imzalayan Dr. Aydın Türkiye’nin en güçlü sağlık bilimleri fakültelerinden biri olan İAÜ ve MHSPH olarak birçok başarılı çalışmaya imza atacaklarına inandıklarını belirttiler.

A Collaboration Agreement with Massachusetts Health and Sciences University

Istanbul Aydın University President Dr. Mustafa Aydın met with George Humpry, Vice President of Massachusetts Health and Sciences University, of one of the most important health sciences universities.

IAU President Dr. Mustafa Aydın met with George Humprey, Vice President of USA’s one of the most important universities, Massachusetts Health and Sciences University and discussed possible collaborations. Signed a broad collaboration agreement with Massachusetts Health and Sciences University, one of the best in the world that offers pre-medicine education in Boston, Dr. Mustafa Aydın expressed his belief in future success and projects between IAU and MHSPH.

İŞBİRLİKLERİMİZ

Son Ziyaret :  17.01.2017 00:56