Boston College ile İşbirliği…

30.05.2015

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa AYDIN Boston College ile yeni bir projeye adım attı.

Categorie  Kategori : İŞBİRLİKLERİMİZ

ABD’nin prestijli bir üniversitesi olan Boston College Başkan Yardımcısı Douglas Sears ile bir araya gelen Dr. Mustafa Aydın iki üniversite arasında işbirliği antlaşması imzalama kararı aldı.

İşletme, Finans, yaz okulu ve çeşitli projelerde ortak çalışmalar yürütme kararı alan iki üniversite Eylül ayında tekrar İstanbul Aydın Üniversitesinde bir araya gelerek ilk projelerine başlayacaklar.

A Collaboration with Boston College

A New Project from Dr. Mustafa Aydın, Istanbul Aydın University President

Dr. Mustafa Aydın and Boston College’s Vice President Douglas Sears made an important decision to sign a collaboration agreement.

Both universities are planning to work together on business, finance, summer schools and various other joint projects and will get together to start their first project in September at Istanbul Aydın University.

İŞBİRLİKLERİMİZ

Son Ziyaret :  24.06.2017 08:20