Yrd.Doç.Dr.Devrim AKGÜNDÜZ'den İki STEM Çalıştayı

13.06.2015

Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Devrim AKGÜNDÜZ 21. Yüzyıl Becerileri Çalıştayında STEM Eğitimleri gerçekleştirmiştir.

Categorie  Kategori : Eğitim

İstanbul Aydın Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Devrim AKGÜNDÜZ, 13 Haziran 2015 tarihinde Türkiye Özel Okullar Derneği tarafından MEF Okullarında gerçekleştirilen 21. Yüzyıl Becerileri Çalıştayında Türkiye’ye örnek olacak iki uygulamalı STEM eğitimi gerçekleştirmiştir. Yoğun bir ilginin yaşandığı STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) eğitimlerinde yaklaşık 100 öğretmen STEM etkinlikleri gerçekleştirip STEM ders planı hazırlamıştır. STEM etkinliklerinde mühendislik temelli çalışmalar gerçekleştirilmiştir. STEM eğitimleri önümüzdeki dönemde devam edecektir.

16203446

Son Ziyaret :  24.09.2017 09:57