International Partners Week

04.05.2015

Categorie  Kategori : ERASMUS

İstanbul Aydın Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Üniversiteler arası iş birliklerinin arttırıldığı önemli bir network ortamı olan International Partners Week etkinliği 04-08 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Üniversitemizde ilk defa Erasmus+ partner üniversitelerimizin katılımıyla organize edilen International Partners Week’e geniş çapta bir katılım oldu.

International Partners Week etkinliği ile hem Üniversitemizin tanıtımına hem de uluslararasılaşmasına katkı sağlaması amaçlanmıştır. Katılımcı partner üniversite temsilcileri ile İAÜ öğrencileri ve Akademisyenleri gerçekleştirilen birçok seminer ve konferansa katılırken aynı zamanda İAܒnün ve diğer partner üniversitelerin iyi uygulama örneklerinin paylaşıldığı çalıştaya da katılma fırsatı buldular. Ayrıca, üniversitemizde ilk defa düzenlenen Erasmus+ Partner Üniversiteler Fuarında öğrencilerimiz üniversiteler ve yurtdışı eğitim fırsatları hakkında bilgi alırken akademisyenler ise işbirliği fırsatları için görüşme şansı elde ettiler.

International Partners Week which is an important networking event organized by Istanbul Aydin University Erasmus+ Office providing to increase the collaborations among universities was held between 04-08 May 2015. International Partners Week that was held for the first time in our university, had a wide participation from Erasmus+ partner universities.

International Partners Week was intended to contribute promoting and internationalizing of our university. Representatives of partner universities, IAU students and Academicians attended many seminars and conference at the same time they had chances to participate in the workshops to share good ideas and best practices. In addition, our students were informed about the partner universities and the opportunities for studying abroad while academicians had chances in order to have future collaborations in Erasmus + Partner Universities Fair which was also held for the first time in our university.

ERASMUS

16201217