Prof.Dr.Ali Güneş ICDET Kongresinde Dört Bildiri Sunmuştur

21.05.2015

Prof. Dr. Ali Güneş ICDET Kongresinde dört bildiri sunmuştur.

Categorie  Kategori : Eğitim

İstanbul Aydın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Güneş 1. International Congress on Distance Education and Educational Technology Kongresine katılmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Güneş, 21-23 Mayıs 2015 tarihinde İstanbul Aydın Üniversitesinde gerçekleşen ve Dünyanın çeşitli ülkelerinden uzaktan eğitim ve eğitim teknolojileri alanlarında çalışan akademisyenlerin katıldığı 1. Uluslararası Uzaktan Eğitim ve Eğitim Teknolojileri Kongresinde öğrencileri ile dört adet bildiri sunmuştur. Dr. Güneş aynı zamanda kongrede düzenleme kurulu başkanı olarak görev almıştır.

Son Ziyaret :  22.11.2017 21:31