Üniversitelerarası İngilizce Münazara Karşılaşması

05.05.2015

İstanbul Aydın Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulunun düzenlediği ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Üniversitelerarası İngilizce Münazara Karşılaşması.

Categorie  Kategori : İNG.HAZIRLIK OKULU

İstanbul Aydın Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulunun düzenlediği ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Üniversitelerarası İngilizce Münazara Karşılaşmalarının 1. Yılında İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi Hazırlık Okulları yarışmış, karşılaşmalardan sonra 5 Mayıs 2015 tarihinde Florya Kampüsünde yapılan finalde İstanbul Aydın Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu birinci olmuştur.

Başta öğrencilerimizi İngilizce Münazaralara hazırlayan Nicholas Page hocamız olmak üzere üniversitemizi en güzel bir biçimde temsil eden ekibimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Münazara Koordinatörü: Y. Sema OKAY
    İngilizce Hazırlık Okulunu temsil eden İngilizce Münazara Ekibi Öğrencilerimiz:
    Başak Akdağ
    Ömer Dikbaş