HABER ARAMA


Gelişmiş

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YORUMLANANLAR


    2. Uluslararası Tarım Gıda ve Gastronomi Kongresi

      15.04.2015

    2. Uluslararası Tarım Gıda ve Gastronomi Kongresi.

    Categorie  Kategori : KONGRE
    Comments  Yorum : 0
    Reading  Okuma : 1984

    Share |

    12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto


    İstanbul Aydın Üniversitesi, Tarım Konfederasyonu ve TÜMSİAD tarafından 8-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Maritim Pine Beach Resort, Antalya'da gerçekleştirilen 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi'nde en fazla katılımın olduğu üniversite oldu. Kongrede 8'i sözlü ve 1'i poster olmak üzere toplam 9 adet bildiri İAÜ araştırıcıları tarafından sunulmuştur. İAÜ Fen bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haydar Özpınar; Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Prof.Dr. Kamil Bostan; Gıda Teknolojisi Programı Başkanı Yrd.Doç.Dr.Ayla Ünver Alçay, Marmara Gıda Kontrol Lab. Md. Dr. Semina Yalçın;  Fen Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans Öğrencileri Burcu Eskiocak, Bilge Hatipoğlu, Fatma Gökalp ve Birsen Sarıcı sunum yapmışlardır.  Kongre süresince araştırmacılar diğer yerli ve yabancı araştırıcılarla tanışma ve ikili işbirliği kapsamında görüşmeler yapma fırsatı bulmuşlardır.

    Yazdırılabilir Sayfa Sayfayı Yazdır | Word'e Aktar Worde Aktar | Tavsiye Et Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz Yorum Ekle

    KONGRE

    En Çok Okunanlar




    Toplam Ziyaretçi : 
    Aktif Ziyaretçi : 

    17814759
    26
       

      Son Ziyaret :  14.11.2018 23:11