Yediklerimiz Gerçek Mi?

15.04.2015

Düzenleyen: Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü.

Categorie  Kategori : Mühendislik Fakültesi

İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Halit Fatih Aydın Kampüsü D Blok  Oval Salonda Mühendislik Fakültesi Dekanı Elektrik-Elektronik Mühendisi Prof. Dr. Osman Nuri Uçan ve Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Biyokimya Uzmanı Doç. Dr. Mine Ergüven’in 15 Nisan 2015’te düzenlediği “Yediklerimiz Gerçek Mi?” adlı etkinliğe İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Radyasyon Onkolojisi Bölümü Öğretim üyesi  Sn. Yrd. Doç. Dr. Yavuz Dizdar konuk oldu. Gıda Mühendisliği, Diş Hekimliği ve Sağlık Bilimleri öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği ve tekrarını istediği bu toplantıda gıda işleme proseslerinden sağlıklı beslenmeye gıda mühendislerinin istihdamına kadar birçok konu objektif ve şeffaf perspektifte interaktif diyaloglarla ele alındı.

Yediklerimiz gerçek mi toplantısından kareler.

Son Ziyaret :  23.04.2019 00:54