Fraunhofer Gıda Enstitüsü Ziyareti Gerçekleşti

07.04.2015

Fraunhofer Gıda Enstitüsü Ziyareti Gerçekleşti.

Categorie  Kategori : ENSTİTÜLER

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Gıda Güvenliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Haydar Özpınar'ın organize ettiği, Fraunhofer Gıda Enstitüsü 6 Mayıs 2015 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etmiştir. Beş kişilik bir temsilci heyeti ile gelen Fraunhofer Enstitüsü, laboratuvarlar ve araştırma altyapımız hakkında bilgi almıştır. Toplantıya, Prof. Dr. Güner Özay, Prof. Dr. Candan Varlık, Yrd. Doç. Dr. Evren Altıok, Yrd. Doç. Dr. Duygu Altıok, Yrd. Doç. Dr. Sibel Kahraman, Gıda Mühendisliği ve Gıda Güvenliği yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılmışlardır.  Toplantı bitiminde Konuk Heyet ve Öğretim Üyeleri gıda sektör temsilcileri ile buluşmak için İstanbul Ticaret Odası'na hareket etmişlerdir.

ENSTİTÜLER

16191433