İAÜ Karate Takımları 2015 Türkiye Şampiyonası

04.04.2015

İAÜ Karate Takımları 2015 Türkiye Şampiyonası Kapsamın Da Zirvede Ki Yerini Bu Yıl Da Korumayı Başarmıştır!.

Categorie  Kategori : SAĞLIK KÜLTÜR SPOR

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu önderliğin de, 30 Mart-02 Nisan 2015 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen; 2015 Karate Türkiye Şampiyonası'nda İstanbul Aydın Üniversitesi Bay Ferdi Kumite de 84 Kg da Uğur AKTAŞ Şampiyon olurken, 75 Kg da Recep Ersel KOÇER Türkiye 3. sü olmayı başarmıştır. Bayan Takım Kumite Şampiyonayı Türkiye 2. si olarak tamamlarken genel klasman da İAÜ Karate Takımları Şampiyonayı 3 Altın, 1 Gümüş, 3 Bronz madalya ile   tamamlayarak 65 Üniversite arasın da zirvede ki yerini bu yılda korumayı başaran taraf olmuştur.

İAÜ Karate Takımları elde ettikleri Şampiyonluklar kapsamın da bir sonraki spor yılın da Avrupa Üniversite Sporları Federasyonu önderliğinde gerçekleştirilecek olan Üniversiteler Avrupa Şampiyonasın da Ülkemizi ve Üniversitemizi temsil etme hakkını da elde etmiş oldular.

Teknik ekibi ve sporcu-öğrencilerimizi kutluyor, gurur duyuyoruz.

Takım İdarecisi: Selin NARLI
    Antrenörler: Nuri Ercan İNCE, İbrahim AKBULUT

İstanbul Aydın Üniversitesi Bayan Takım Kumite

Bayan Takım Kumite

Adı SoyadıFakülte/Bölüm
    1Kübra KOCACIKMimarlık ve Tasarım Fakültesi/ İç    Mimarlık
    2Çağla BARIŞİİBF/ Uluslar arası İlişkiler
    3Öznur SADEGüzel Sanatlar Fakültesi/ Sanat    Yönetimi

Bay Takım Kumite

1Uğur AKTAŞMüh. Fakültesi/ Elekt.- Elektronik Müh.
    2Mehmet USDAEğitim Fakültesi / PDR
    3Yasin Koray ALGANMüh. Fakültesi/ Bilgisayar Müh.
    4Recep Ersel KOÇERMüh. Fakültesi/ Makina Müh.
    5Barış Berkay BEYAZITMüh. Fakültesi/ Elekt.- Elektronik Müh.

İAÜ Karate Bayan-Erkek Takımları 2015 Türkiye Şampiyonası Kapsamın Da Toplamda; 2 Şampiyonluk Kupası, 1 ikincilik kupası yanın da 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalyayı da müzesine taşımayı başaran taraf olmuş, genel klasmanda 65 üniversite için de zirvede ki yerini bu yıl da korumayı başarmıştır.

İAÜ Bayan Takımı Kumite 2015 Türkiye 2.si

İAÜ Bay Ferdi Kumite Recep Ersel Koçer, 75 kg Türkiye Üçüncüsü