20. Kariyer Eğitim Günleri Sona Erdi

11.04.2015

Categorie  Kategori : KARİYER MERKEZİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Aydın Üniversitesi iş birliğinde her yıl bahar ve güz döneminde gerçekleştirilen Kariyer Eğitim Günleri’nin 20’incisi tamamlandı. Cem Karaca Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitimlerin kapanışına İBB Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep, İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hakkı Aydın, İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Murat Ermeydan, akademisyenler, sektör temsilcileri ve kursiyerler katıldı.

KARİYER MERKEZİ

16202145