II. Uluslararası Tarım Gıda ve Gastronomi Kongresi

08.04.2015

II. Uluslararası Tarım Gıda ve Gastronomi Kongresi.

Categorie  Kategori : KONGRE

II. Uluslararası Tarım Gıda ve Gastronomi Kongresi

2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi" temalı Uluslararası kongre Tarım Konfederasyonu ve TÜMSİAD tarafından 8-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Antalya'da  80 ülke, 80 ülkeden şirket yöneticisi, 80 üniversiteden akademisyenler, ulusal ve uluslararası arenadan bürokrat, imalatçı, perakendeci, fabrika sahibi, işadamı, üretici, gıda ve tarımsal işletme sahipleri, üretici birlikleri, tarımsal kooperatifler, yerel yöneticiler, sektörde söz sahibi kurum ve kuruluşlar yani sektörün tüm paydaşlarının katılımları ile gerçekleşecektir.

Kongrede Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haydar Özpınar ve lisansüstü öğrencileri İsmail Hakkı Tekiner, Pınar Cava Gümüş, Fatma Gökalp ve Birsen Sarıcı'nın 4 adet bildirileri sözlü olarak sunulacaktır.

www.tarimvegidakongre.org

KONGRE