Kartal İAÜ'ye Kondu

10.12.2014

Beşiktaş TV'nin Yılbaşı için hazırladığı özel program, İstanbul Aydın Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Categorie  Kategori : İAÜ e- bülten / IAU e-bulletin

Beşiktaş TV’nin Yılbaşı için hazırladığı özel program, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Anıl İlter’in sunuculuğunu yaptığı “Beşiktaş TV Yılbaşı Özel Programı”nda Feridun Düzağaç, şarkıcı Aydilge, Simge, Ruhi Sarı ve Birol Can gibi ünlü isimler Beşiktaş'a olan bağlılıklarını dile getirdiler.

Ünlü isimlerin yanı sıra sosyal medyada Twitter fenomeni Orçun Ortaç (Taci Kalkavan), Instagram’daki paylaşımlarıyla dikkat çeken Sezgin Yılmaz ve Vine’ın Dış Mimar rumuzuyla en popüler isimlerinden biri olan Fatih Güneş de programa katılan isimler arasındaydı.

Şarkıları siyah beyazlı taraftarlar tarafından marşlara dönüştürülen şarkıcı Aydilge ise ailesinden sadece kendisinin Beşiktaşlı olduğunu dile getirdi:

“Babam Galatasaraylıdır, annem ise Fenerbahçelidir. Ben Beşiktaş’ın saha sonuçlarından çok duruş kısmıyla alakalıyım. Farklı takımı tutan insanlarda bile Beşiktaş’a karşı bu hayranlığı görüyorum. Beşiktaş’ı sevme durumu o duruştan kaynaklanıyor. Hep ezilenin yanında bulunma, adaleti haykırma durumu var. Taraftar grubuna yapılan haksızlar var. Aslında bunlar bizleri güçlendiren şeyler. Bu duruşa hayranlık duyuyorum.”

Kara Kartal’ın Senegalli golcüsü Demba Ba’ya yaptıkları besteyle sosyal medyada popüler olan baba-oğul Yıldırım Yılmaz ve Olcay Yılmaz canlı performansla öğrencilerin de eşlik etmesiyle bestelerini seslendirdi.

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olmasıyla bilinen ise Ruhi Sarı, 4 yaşındaki oğlu Arte ile yaşadığı bir anısını anlattı:

“Arte’yi Beşiktaşlı yapmak gibi bir çabam olmuyor. Ama bakıcısını Beşiktaşlı biri olarak seçtik. Bir gün öylesine bir video çekmek için oğlum Arte’ye, ‘Ne olacak bu Beşiktaş’ın hali?’ dedim. Kendi kendine ‘Beşiktaş sen bizim her şeyimizsin,’ diyerek cevap verdi.”

Beşiktaş için yaptığı özel marşlarla tanınan Birol Can siyah beyazlıların 112. yılı için hazırladığı “Gururlan” marşını 1,5 yaşındaki oğlu Kartal Kemal ile sahnede birlikte söyledi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan minik Kartal Kemal, öğrencilere üçlü çektirerek Beşiktaş tezahüratı yaptırdı. Oğlunun sürekli olarak Beşiktaş TV’deki marşları izlemek istediğini ifade eden Birol Can, televizyon izletmek istemeseler de en çok izledikleri kanalın Beşiktaş TV olduğunu belirtti.

Koyu Beşiktaşlılığı ile bilinen şarkıcı Feridun Düzağaç ise yeni yıl dileği olarak şunları söyledi:

“Statsız geçen bu sezonda Beşiktaş’ın şampiyonluğunu çok önemsiyorum. Global futbolda istatistiğin büyük önemi var. Bunun istatistiği olmayacak. Beşiktaş, gurbet elde şampiyon olan ilk takım olacak. Benim bir kehanetim de var. Galatasaray ve Fenerbahçe dördüncü yıldızı takmadan, Beşiktaş arka arkaya iki şampiyonluk kazanarak üçüncü yıldızı takacak. Yeni yıl dileklerine pek inanmam. Ama herkesin birbirine saygı duyduğu, hoşgörüyle nefreti yıkacağımız bir yıl olsun ve Beşiktaşımız şampiyon olsun.”

Program boyunca şarkılarıyla öğrencileri eğlendiren şarkıcı Simge, “Hindistan’ı görmeyi çok istiyorum. Oradaki insanlarda inanılmaz bir mutluluk var ve onu görmek istiyorum,” derken oyuncu Ruhi Sarı’nın “Hindistan’daki insanlar ne kullanıyorlar acaba?” sorusu salondakileri güldürdü.

The Eagle Landed on IAU

Special New Years Eve TV show by Besiktas TV took place at Istanbul Aydın University.

‘Besiktas TV special New Years Eve TV Show was held at Istanbul Aydın University Florya Campus. Feridun Duzagac, Aydilge, Simge, Ruhi Sari, and Birol Can joined the show and expressed their commitment to Besiktas.

Orcun Ortac a Twitter phenomenon, Sezgin Yilmaz famous with his posts on Instagram, and one of the most popular names of Vine with the nickname ‘Dis Mimar’ Fatih Gunes were among those who attended the show.

Famous singer Aydilge said that she was the only Besiktas fan in her family. “My father is a Galatasaray fan and my mother supports Fenerbahce.I support Besiktas not for their success in the field but for the ideas that Besiktas stands for. I support them because they advocate for the right of the weakest in the society and I admire this stance.”

Students sang a song for Demba Ba, a Senegalese soccer player at Besiktas, along with famous father and son singers Yildirim Yilmaz and Olcay Yilmaz.

Birol Can who is famous with his songs written for Besiktas sang the march “Be Proud” with his 1.5 years old son, Kartal Kemal. Birol Can said that his son is a big Besiktas fan and watches Besiktas TV all the time.

Feridun Duzagac, a big Besiktas fan, told the audience his New Year’s wishes, “In a season without a stadium I believe Besiktas will present us very well globally. And will be the first team to represent us abroad. I don’t believe in New Year’s wishes but I wish a year in which respect and courtesy prevail among people that we erase hate and replace it with tolerance.”

Simge, who entertained the students with her songs, said, “I really want to see Indıa. They are so happy, and I wan to see that.” Actor Ruhi Sari’s response “I wonder what those people use?” have the audience burst into laughter.

İAÜ e- bülten / IAU e-bulletin

Son Ziyaret :  22.08.2018 06:23